Werken bij Axxicom

Een baan als hulp bij het huishouden

Geeft het jou voldoening om een ander te helpen? En doe je dat het liefst in een zelfstandige en verantwoordelijke functie? Dan heeft Axxicom misschien de ideale baan voor jou. Wij hebben regelmatig vacatures voor huishoudelijke hulp. Zoek je een stageplaats, parttime of fulltime baan? Kijk dan zeker even in ons vacatureoverzicht!


Als hulp bij het huishouden ondersteun je mensen die het huishouden niet (meer) helemaal zelf kunnen doen. Meer informatie over werken als hulp bij het huishouden bij Axxicom? Lees meer over hulp bij het huishouden.

Onderdeel van Incluzio

Axxicom is onderdeel van Incluzio, een initiatief van Facilicom Services Group. Incluzio is actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Drie werkterreinen die in elke buurt of wijk aanwezig zijn, maar nog nergens echt integraal aangepakt worden. De dienstverlening van Incluzio gaat uit van de vraag/behoefte in de wijk en past daar het aanbod en het dienstverleningsmodel op aan. Dit wil dus zeggen dat Incluzio geen standaard concept heeft, maar een wijkgerichte aanpak waarbij wat er in de wijk al aanwezig is het startpunt vormt. Incluzio komt graag met gemeenten in contact die meerdere vormen van zorg en ondersteuning geïntegreerd willen aanbieden.


Wilt u meer informatie over Incluzio? Wij verwijzen u graag naar de website van Incluzio. Wilt u meer weten over Facilicom? Wij verwijzen u graag naar de website.

Contact

Barbara Wierink

medewerker HR

Job alert

Vul jouw gegevens in. Dan krijg je elke keer dat we een nieuwe vacature hebben een melding.

Door werkenbijaxxicom.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen